Transport både inom och utom Borås

Hej igen. Det är kväll och det är den tiden på dygnet som jag tycker allra bäst om. Jag är mest motiverad att skriva inlägg på bloggen när barnen har lagt sig, disken är avklarad och jag bara får ta en cappuccino och koppla av. Så nu åkte surfplattan fram och teven står på i bakgrunden. Jag kan fokusera på mer än en sak samtidigt så mig stör det inte att teven är på samtidigt som jag bloggar. Jag kommer nu att skriva ett inlägg om att min man som har ett företag ofta behöver hjälp inom transport i Borås, och även emellanåt hjälp med transporter till andra städer i Sverige. 

Innan han anlitade företaget Christer B Transport AB vet jag hur irriterad min man var på grund av att det åkeri som han hade att göra med på den tiden väldigt ofta strulade. Det hände att varor försvann, att det blev stora förseningar och att det till och med var någon chaufför som bröt mot arbetstidsreglerna och fick böter. Men sedan den dagen han bytte transportör så har det fungerat hur bra som helst och det är förstås viktigt att man kan lita på att få hjälp både med transport inom Borås och till övriga landet. Som ni vet så tycker jag om att berätta om litet av varje och just nu ikväll ville jag i all korthet bara tala om för er som behöver hjälp men någon transport i Borås att ni kommer att få god hjälp om ni vänder er till Christer B Transport AB. Företaget utgår från Borås men de tar på sig uppdrag i hela landet. Det här företaget har i dagsläget ungefär 100 nöjda kunder som väljer att anlita dem regelbundet.