Mellansvenska Städ AB

Tjenare mors och välkomna till mig och min blogg. Det har varit mycket för mig den senaste tiden med det nya jobbet som jag håller på att bli upplärd på så jag har inte riktigt haft tiden till att blogga. Det har jag saknat men hur som haver så har jag nu en stund över mellan varven och det få allt bli ett litet inlägg för att visa att jag inte har glömt av er. Det handlar om min hemstädning i detta inlägg i detta nu och om att jag vände mig till ett städföretag i Östersund som erbjuder olika slags städservice. Behoven kan se olika ut beroende på vem man är eller om man är en privatperson eller om man behöver städservice på sitt företag men av Mellansvenska Städ får alla hjälp utifrån sina behov, önskemål och förutsättningar. 

Det var bra att kunna få den här hjälpen för det sparar mig tid. Jag vet att det finns dem som tycker att jag som är ensamstående borde klara att städa själv. För det första lägger sig dessa personer i sådant de inte har att göra med, sedan vet de alldeles för lite om mig för att dra några slutsatser. Vi lever i en demokrati och då gör man som man vill när man är myndig. Mellansvenska Städ månar både om sin personal och om sina kunder. Deras personal är utbildade städare som är certifierade i både miljö och kvalitet och de vet alltid hur de ska gå tillväga för att kunna utföra ett så kvalitativt arbete som möjligt. De arbetar noggrant men också effektivt och sedan har de en miljömedvetenhet viket visar sig i valet av de städprodukter som de använder.